Inspiratiesessie Jordy's Kitchen | Bidfood Emmen en Hengelo

datum: maandag 2 oktober 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Inspiratiesessie Jordys Kitchen | Bidfood Emmen en Hengelo

Wat zijn de momenten waarop je moet vlammen? Waarop je het verschil kan maken? Zit dit in de vele uren die je met je team besteedt aan mise-en-place, of draait het om de uitgifte van de gerechten en het contact met jouw gasten? Juist in het laatste deel kan jij voor jouw gasten het verschil maken.

JORDY'S KEUKEN
In Jordy's keuken wordt een groot deel van het voorbereidend werk voor jou gedaan, waardoor jij tijd krijgt voor het uiten van je eigen creativiteit en contact met jouw gasten. Jordy's keuken geeft je een paar chefs extra. Vakfanaten die maar één doel hebben: kwalitatief hoogwaardige producten voorbereiden, zodat jij met een kortere bereidingstijd toch de lekkerste culinaire creaties kunt serveren.

MAAK KENNIS MET ONZE VAKFANATEN
Tijdens deze inspiratiesessie maak je kennis met de producten van Jordy’s Keuken en met de mensen achter Jordy’s keuken: koks met passie voor mooie producten en het vak. Kom een kijkje nemen in de mise-en-place keuken die er voor jou is. Meld je aan en ontdek hoe jij altijd perfect voorbereid kunt zijn, zonder in te leveren op kwaliteit of creativiteit.

bron: https://www.facebook.com/events/1013302435478021/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Emmer-Compascuum | 112 alarmeringen Emmer-Compascuum | Goedkoop Tanken in Emmer-Compascuum | Supermarkten in Emmer-Compascuum | Weerbericht Emmer-Compascuum