Inspiratiesessie Fast Inspiration | Bidfood Emmen en Hengelo

datum: maandag 25 september 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Inspiratiesessie Fast Inspiration | Bidfood Emmen en Hengelo

Het bakken van frites en snacks is tot culinaire kunst verheven. Het groeiende aanbod van culinair hoogwaardige snacks biedt fastservice én horeca mogelijkheden om onderscheidend te zijn. Evert te Pas neemt je mee in de wereld van haute friture en smoskes.
FRITES MET STIJL
De gast van nu wil meer dan ‘gewoon’ frites eten. Consumenten hebben steeds meer kennis over eten en stellen daarom hogere eisen. Haute friture staat voor hoge kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Dé manier om ook binnen een fastservice concept gehoor te geven aan de vraag naar beleving, smaak en sfeer.
SMOSKES
Brood is het ultieme basisproduct dat op oneindig veel manieren kan worden gebruikt. "Smoskes", zoals ze in België rijk belegde broodjes noemen, nemen ook in Nederland toe aan populariteit. Evert vertelt jou tijdens deze sessie hoe je jouw broodjesaanbod kunt verrijken.
VER EVERT TE PAS
Evert te Pas, bekend van 24Kitchen, heeft de hotelschool in Tilburg afgerond en reisde vervolgens de wereld over. Inmiddels is hij samen met zijn broer eigenaar van Bistro Noord in Amsterdam.

bron: https://www.facebook.com/events/1486853964716795/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Emmer-Compascuum | 112 alarmeringen Emmer-Compascuum | Goedkoop Tanken in Emmer-Compascuum | Supermarkten in Emmer-Compascuum | Weerbericht Emmer-Compascuum