Dressuurdagen Emmen 2017 | Hippisch Centrum Emmen

datum: dinsdag 18 juli 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Dressuurdagen Emmen 2017 | Hippisch Centrum Emmen

MET FINALEDAG, KÜR OP MUZIEK EN LEUKE GELDPRIJZEN!

Wil jij meerdere dagen achter elkaar starten op een evenement dat volop in het teken staat van de dressuur? Geef je dan nu op voor de Dressuurdagen Emmen van dinsdag 18 t/m zaterdag 22 juli voor pony’s klasse B t/m Z2 en paarden klasse B t/m ZZ-licht.

De Dressuurdagen worden gehouden op het terrein van Hippisch Centrum Emmen. Iedere dag heb je de kans om twee proeven te rijden, zowel het losrijden als de proef worden op zandbodem verreden! Je krijgt de kans om vier dagen achter elkaar te starten, dinsdag 18, woensdag 19, donderdag 20 juli en vrijdag 21 juli. De finale wordt op zaterdag 22 juli verreden. Om in aanmerking te komen voor een finale plaats dien je op tenminste twee verschillende dagen de verplichte proef (de eerste) te hebben gereden in dezelfde klasse. Per ring zullen plaatsingspunten worden toegekend. De twee hoogst gewaardeerde proeven zijn doorslaggevend voor een finale plaats op vrijdag. De finale van de klassen L1, L2, M1, M2, Z1, Z2 en ZZ-licht paarden en de klassen Z1 en Z2 pony's zal verreden worden in de vorm van een kür op muziek.

De finale
Op zaterdag 22 juli zullen de 4 hoogst geplaatste combinaties uit alle klassen, zowel paarden als pony’s, de finale rijden. (Bij de pony's moeten zich minimaal 4 combinaties geselecteerd hebben in dezelfde klasse voor de finale, anders wordt er geen finale voor deze klasse verreden). Men mag met maximaal 2 paarden per klasse in de finale starten. Men neemt voor deze finalewedstrijden geen punten mee uit eerder verreden proeven. Het klassement wordt dus opgemaakt uit de punten die in deze finalewedstrijd worden gereden. Bij tussentijdse promotie naar een hogere klasse vervallen de punten van de klasse waar eerst in gestart is.

Prijzen
Pony’s: Gebruiksartikelen en in de finale geldprijzen + eremetaal.
Paarden: Geldprijzen. In de finale geldt bij de paarden het volgende prijzengeld:
- De winnaar van de B - Finale ontvangt een prijs van € 75,-
- De winnaar van de L1 - Finale ontvangt een prijs van € 100,-
- De winnaar van de L2 - Finale ontvangt een prijs van € 100,-
- De winnaar van de M1- Finale ontvangt een prijs van € 125,-
- De winnaar van de M2 - Finale ontvangt een prijs van € 125,-
- De winnaar van de Z1 - Finale ontvangt een prijs van € 150,-
- De winnaar van de Z2 - Finale ontvangt een prijs van € 150,-
- De winnaar van de ZZ-licht Finale ontvangt een prijs van €175,-

Geef je nu op d.m.v. een volledig ingevuld inschrijfformulier te sturen naar wedstrijden.emmen@gmail.com.

bron: https://www.facebook.com/events/122856018258779/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Emmer-Compascuum | 112 alarmeringen Emmer-Compascuum | Goedkoop Tanken in Emmer-Compascuum | Supermarkten in Emmer-Compascuum | Weerbericht Emmer-Compascuum