CD Presentatie Rik Vinke | Melody Emmen

datum: zondag 2 juli 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
CD Presentatie Rik Vinke | Melody Emmen

CD Presentatie van Rik Vinke.

Rik Vinke is 18 jaar oud en geboren en getogen in Schoonebeek, een rustig dorpje in het Drentse landschap.
Van jongs af aan heeft de Country muziek Rik gefascineerd. Vooral van de songs van Old-time Country helden als Johnny Cash, Waylon Jennings, Kris Kristofferson en Willie Nelson genieten zijn voorkeur.
Maar ook de hedendaagse Country muziek komt voor in Rik zijn setlist!

Twee jaar terug pakte Rik zelf een gitaar en is gaan zingen en spelen. Verschillende songs van zijn grootheden probeerde hij te evenaren en een half jaar later begon Rik al met optreden. Dat beviel hem goed en daar was hij niet alleen in… Rik werd al snel gevraagd om op te treden door heel Nederland en al snel liet Duitsland van zich horen.


Eind 2015 kwam Rik in contact met John+Nienke, een producers duo van NEO Music, uit Bovensmilde. Na een eerste kennismaking was het heel duidelijk. Het bijzondere volwassen Country stemgeluid van Rik moest worden vastgelegd voor het nageslacht. Er moest een CD van Rik komen!
In januari 2016 tekende Rik een platencontract bij NEO Records en in maart 2016 kwam zijn eerste single “Don’t know why I miss you” uit.

In juni deed Rik mee met het ‘Drents liedjesfestival’ met het nummer ‘Eem lös’ en werd door de jury en het publiek verkozen tot winnaar.

Intussen is er doorgewerkt aan het volledige album van Rik dat hij op 2 juli in de Grote Zaal van Melody gaat presentreren.

bron: https://www.facebook.com/events/1392505144129475/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Emmer-Compascuum | 112 alarmeringen Emmer-Compascuum | Goedkoop Tanken in Emmer-Compascuum | Supermarkten in Emmer-Compascuum | Weerbericht Emmer-Compascuum