Biomimetic Mimicry - Ter Apel | De Ruumte

datum: woensdag 4 oktober 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Biomimetic Mimicry - Ter Apel | De Ruumte

Kopieergedrag!

Welk gedrag zie jij bij anderen, wat je automatisch lijkt te kopiëren en het vanaf dan dus ook zelf doet?

Voor mij zijn dat vaak lichaamshoudingen en manieren van spreken die ik automatisch overneem van iemand waar ik kortere of langere tijd mee ben. Dat heb ik eerst niet eens door en dan denk ik ineens 'Huh? Hoezo doe ik dit nu?' Zo ging ik onlangs met een vriend naar de sauna en merkte ik ineens dat ik exact dezelfde houdingen aannam als deze persoon. Grappig! Gelukkig ben ik me er steeds meer bewust van en heb ik nu de Tools om het te veranderen. Zou jij dat ook willen? Lees dan verder!

Binnenkort geef ik deze cursus waarin we het lichaamsproces BMM leren. BMM staat voor Biomimetische en Biomimetrische Mimicri (Nabootsing). Een benaming die jou op dit moment waarschijnlijk nog niets zegt. Geeft niks, er zijn véél benamingen in Access waar je met je hoofd niets mee kunt, maar waarmee je in de energie precies leert weten wat ermee te doen en zijn. Tijdens de class leg ik natuurlijk ook nog meer uit over het proces. BMM is een energetisch lichaamsproces, waarbij je met jouw handen op het lichaam werkt van een ander. Het is een proces waarbij je met een lichaamsenergie werkt die alle dingen die je automatisch van anderen gekopieerd hebt, energetisch losmaakt en verwijderd. Dit gaat op voor zowel lichamelijke houdingen en klachten, als voor gedrag, houdingen en reacties tov situaties, gebeurtenissen, personen etcetera.

Merk je dat je soms anders reageert dan je zou willen? Sta je wel eens iemand na te praten terwijl je het daar eerst helemaal niet mee eens was? Heb je wel eens een gesprek gehad met iemand om te merken dat je na afloop met precies dezelfde lichamelijke klachten zit opgescheept als die persoon even daarvoor over vertelde? Doe je precies jouw moeder na terwijl je je zo had voorgenomen het helemaal anders te doen? Dát is het automatisch kopiëren van anderen. En dat is hetgeen we veranderen met dit lichaamsproces.

Vaak doen we dit kopiëren ongemerkt en van veel dingen zullen we niet eens meer weten dat we het van iemand anders hebben overgenomen, simpelweg omdat het al tig jaar geleden geweest is. Des te vaker je dit proces geeft en ontvangt, des te meer zullen de gekopieerde dingen verdwijnen en des te makkelijker zal je gaan herkennen wanneer je weer in de 'kopie-modus' gaat.

Zou jij meer jezelf willen worden, meer vanuit jezelf willen reageren, en minder de klachten van anderen automatisch willen overnemen? Dan is deze cursus wellicht iets voor jou.


- Lees verder voor wat meer algemene informatie, of ga meteen naar http://www.jijbewust.com/kopiestop om je aan te melden -

Voor wie zijn de energetische lichaamsproces cursussen?
Voor iedereen! Je hoeft geen ervaring met energiewerk of Access Consciousness te hebben om aan deze classes mee te mogen doen. Veel deelnemers hebben nog nooit ervaren wat het is om met energie te werken wanneer ze in mijn classes komen. Ook ik ben zo begonnen. Je hoeft geen 'gave' te hebben, iedereen kan leren werken met energie. Net als de sterkte van jouw spieren kan je jouw capaciteiten met energie versterken door het te trainen. Je kunt de processen leren om op jezelf toe te passen, om aan jouw naasten te kunnen geven of om in jouw praktijk toe te passen.

Wat zijn Energetische Lichaamsprocessen eigenlijk?
Access Consciousness omschrijft vele energetische lichaamsprocessen, die allen ontworpen zijn om het lichaam te ontdoen van de programma's die jou en jouw lichaam ervan weerhouden dingen te veranderen voor jou. Vele deelnemers komen in deze cursussen voor het eerst in aanraking met hun helende capaciteiten. Door de handen op het lichaam te leggen en specifieke energieën te laten stromen, word je je gewaar van jouw waarneming van energie. Jouw bewustzijn van energie in het algemeen, jouw eigen energie en lichaamsenergie wordt verruimd door het (leren) toepassen van deze processen. Je wordt aangemoedigd te weten wat jij weet en jouw potentie om te waarnemen, weten, zijn en ontvangen te ontluiken.

Wat je kunt verwachten van de cursus:

*Je ontvangt uitleg, informatie, ondersteuning, vragen en antwoorden van Petra Siemers, een ervaren Body Process Facilitator.
*Tijdens de cursus geef je het energetische lichaamsproces en ontvang je deze ook.
*Je krijgt informatiemateriaal waarop het proces omschreven staat.
* Drinken en tussendoortjes zijn inbegrepen.
*Na het afronden van deze dag krijg je een certificaat en kan en mag je aan anderen dit lichaamsproces geven. Dat kan zijn aan de cliënten in jouw praktijk, aan familieleden, aan kinderen, aan vrienden, aan wie kan jij een bijdrage zijn met deze magie in jouw handen?
*Ook kan je meedoen aan swaps waarbij je processen uitwisselt met anderen die ook een cursus hebben gevolgd. Er worden regelmatig Swaps georganiseerd.
*Als je na de cursus vragen hebt over het geven van deze sessies en Access Consciousness kan je altijd terecht bij Petra Siemers! De begeleiding stopt niet na de cursusdag.

De investering in jezelf is €75 euro. Kinderen van 15 jaar en jonger die met een betalende ouder meekomen, krijgen de cursus gratis. Kinderen van 16 en 17 jaar betalen €37,50. De bijdrage is inclusief informatiemateriaal, snacks, drinken, btw.

4 oktober 2017
19.00 - 22.30
Ter Apel

Heb je vragen of opmerkingen? Stel ze alsjeblieft!

Wil je ook deelnemen aan deze cursus?
Meld je dan aan via http://www.jijbewust.com/kopiestop

Of neem contact op.

Petra Siemers
http://www.jijbewust.com
petra@jijbewust.com
06-18482807

Jij bent welkom!

bron: https://www.facebook.com/events/117485195622701/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Emmer-Compascuum | 112 alarmeringen Emmer-Compascuum | Goedkoop Tanken in Emmer-Compascuum | Supermarkten in Emmer-Compascuum | Weerbericht Emmer-Compascuum