Access Bars® Cursus - Ter Apel | De Ruumte

datum: zondag 17 september 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Access Bars® Cursus - Ter Apel | De Ruumte

Met de Bars heb je goud in handen. Je kunt het altijd en overal toepassen want jouw handen heb je altijd bij je! Het is een ware bijdrage aan jezelf en ook bijvoorbeeld jouw naasten of de cliënten in jouw praktijk. Door het zacht aanraken van punten op het hoofd geef je het hoofd de kans om de dingen op te ruimen die het niet meer nodig is. Je geeft het hoofd meer rust, je geeft het lichaam meer rust. Blokkades worden opgeheven en alles in het leven stroomt met meer gemak, vreugde en glorie. Is het zo simpel? Ja het is echt zo simpel! Kom het ook leren!

Voor wie is Access Bars®?
Voor iedereen! Of je nou 'alleen maar' wilt ontspannen of je wilt jouw leven volledig anders gaan leven, de Bars zijn een bijdrage aan iedereen. Een kleine greep uit de mogelijkheden:
*Mensen ervaren meer ontspanning in hun lichaam, meer rust in hun hoofd en meer gemak en plezier in hun leven.
*Mensen met AD(H)D hebben meer rust en functioneren makkelijker, velen die eerst medicatie gebruikten gebruiken nu minder of helemaal niets meer.
*Kinderen zijn zelfverzekerder, zitten lekkerder in hun vel en presteren beter op school.
*Mensen die uit hun depressie, burn-out, overspannenheid willen komen, boeken meer en sneller vooruitgang.
*Mensen piekeren minder, slapen beter en zijn energieker.
*Wat is er nog meer mogelijk? Wat zou jij willen veranderen in jouw leven? Welke bijdrage zou jij aan jouw omgeving willen zijn?

Wat is Access Bars® eigenlijk?
Tijdens een Bars sessie lig je comfortabel op je rug op een massagetafel. Het hoofd wordt zachtjes aangeraakt op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt. Al deze dingen zijn opgeslagen in de vorm van energie. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en ook de energie die eerst ‘opgeslagen’ was krijg je terug! Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van een harde schijf. Je verwijdert overbodige dingen en creëert daardoor ruimte voor nieuwe dingen, ook werkt je computer weer sneller dan voorheen. Wil jij ontdekken hoeveel jij kunt loslaten?


Wat je kunt verwachten van de cursus:

*Je ontvangt uitleg, informatie, ondersteuning, vragen en antwoorden van Petra Siemers en Anton Klijnsma, twee ervaren Bars Facilitators.
*Tijdens de cursus geef je twee keer de Bars behandeling en ontvang je deze ook twee keer.
*Je krijgt de manual (in een taal naar jouw keuze) waarin alle informatie over de Bars sessie staat.
*Een lunch is inbegrepen, net zoals drinken en tussendoortjes.
*Na het afronden van deze dag krijg je een certificaat en kan en mag je aan anderen Access Bars® sessies geven. Dat kan zijn aan de cliënten in jouw praktijk, aan familieleden, aan kinderen, aan vrienden, aan wie kan jij een bijdrage zijn met de Access Bars®?
*Ook kan je meedoen aan de bars-swaps waarbij je de Bars uitwisselt met anderen die ook de cursus hebben gevolgd. Dat kan bij Jij Bewust! en ook bij andere facilitators. Er worden regelmatig Swaps georganiseerd. Na het doen van de cursus Access Bars®, kan je ook veel andere prachtige cursussen volgen van Access Consciousness, het kennen van de Bars behandeling wordt bij veel Access Consciousness cursussen als voorkennis vereist.
*Als je na de cursus vragen hebt over het geven van Access Bars® sessies en Access Consciousness kan je altijd terecht bij Jij Bewust! De begeleiding stopt niet na de cursusdag.

De investering in jezelf is 270 euro wanneer je deze cursus voor de eerste keer volgt, kom je de cursus herhalen dan is het 135 euro. Kinderen van 15 jaar en jonger die met een betalende ouder meekomen, krijgen de cursus gratis. Kinderen van 16 en 17 jaar betalen 135 euro. Deze bedragen zijn vastgesteld door Access Consciousness™

Heb je vragen of opmerkingen? Stel ze alsjeblieft!

Wil je ook deelnemen aan deze cursus? Meld je dan aan via deze link: http://www.jijbewust.com/accessbarscursus.html

Of neem contact op.

Petra Siemers
http://www.jijbewust.com
petra@jijbewust.com
06-18482807

bron: https://www.facebook.com/events/837278809768844/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Emmer-Compascuum | 112 alarmeringen Emmer-Compascuum | Goedkoop Tanken in Emmer-Compascuum | Supermarkten in Emmer-Compascuum | Weerbericht Emmer-Compascuum